ANBI

Algemeen Nut Beogende Instelling

Algemene Regels
De verstrekking van informatie door goede doelen via internet wordt met ingang van 1 januari 2014 een wettelijke voorwaarde voor het behoud of de verkrijging van de ANBI-status. Vanuit publieksbelang wordt meer (gratis) transparantie geëist van de ANBI’s.

De volgende gegevens dienen gepubliceerd te worden:

Speel mee voor Stichting Haagse Hopjes Transvaal

en maak wekelijks kans op € 100.000

De Vrienden Loterij is de loterij met een clubhart in Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de Vrienden Loterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Stichting Haagse Hopjes Transvaal!

Meespelen voor Stichting Haagse Hopjes Transvaal is heel eenvoudig.
Ga naar: http://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm?beni=9311,
bestel direct uw loten en speel mee! Hierdoor speelt u mee met de Vrienden Loterij en steunt u direct Stichting Haagse Hopjes Transvaal. En het mooie is, u maakt wekelijks kans op 30.000 prijzen oplopend tot € 100.000!

Vanaf trekking april is de lotprijs € 10,- per trekking. Dit betekent dat de maandelijkse afdracht per lot per trekking € 5,- wordt.

Bij geldprijzen wint je vriend 10% van het geldbedrag. In het geval van een auto ontvangt je vriend een kleinere auto.

Stichting Haagse Hopjes Transvaal wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om Stichting Haagse Hopjes Transvaal te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!
Wij wensen u alvast veel plezier en danken u hartelijk voor de steun aan Stichting Haagse Hopjes Transvaal
Bijgewerkt op 29 mei 2016

DIGITAL SERVICES